Uncategorized

Malemu bratcu

Dragi moj bratec,

Nimam pojma ali veš, ampak te že nestrpno pričakujem.

Z veseljem te božam po maminem trebuščku in ti pojem pesmice. Ko pa me brcaš, (kot pravi mama) pa bi te z veseljem brcnila nazaj, da vidiš, da to ni lepo. Ampak mamica mi ne dovoli in mi je obljubila, da te bomo vse, kar se sme in kaj ne, naučili, ko boš izven trebuščka.

Povedala mi je tudi, da te bom lahko crkljala, razvajala in te učila vse kar vem ( predvsem vragolije imam v mislih).

Vsak dan pogledam kakšno slikico, da vidim kako izgledaš v trebuščku in moram priznat, da mi je zelo hecno, da si popolnoma tiho. Namreč na sliki sem prav dobro videla, da že imaš usta. Sedaj pa mi ni jasno, boš vedno tako tiho in boš besede prepustil meni? Ali pa se bo vse skupaj spremenilo, ko se boš rodil? Upam, da ostane tako kot je, ker že midve s sestrico zelo veliko govorim in ne vem ali se bo našel prostor za tvoje besede.

Mamica mi je povedala, da včasih ne bo veselja, igre in učenja, ampak boš jokal, mi pa te bomo nosili in tolažili. No srčno upam, da ne boš veliko jokal! Če pa boš veliko jokal, pa se bova še s sestrico prepirali, Verjemi. Saj te bova želeli obe hkrati crkljati. Namreč zelo dobro veva, kako čudovito je ob sebi imeti bližino ljubljenega, ko jokava.

Ker je mami povedala, da naju v trebuščku že dobro slišiš, bi ti rada sporočila, da največ in najbolj glasno slišiš prav naju, tvoji sestrici–če še nisi vedel.

Sicer ne razumem najbolj dojenčkov in vsega tega kar se dogaja v trebuščku, ampak mama je imela že dva dojenčka in ji verjamem kar govori.

Dragi najin bratec, ne obljubim, da te bova vedno veseli, ne obljubim niti, da te bova vedno nežno gledali in crkljali. Ampak vedi, da te bova naučili vseh vragolij, da bova vedno stopili na tvojo stran in te bova varovali. Vedi da boš najin najboljši prijatelj-za vedno, tudi če v prvih letih ne bo izgledalo tako.

Jooj, že vidim da bo luštno. April, pridi že..

Radi te imava, tvoji sestrici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s